Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να γίνει μπαμπάς-Ξεκίνησε τις διαδικασίες υιοθεσίας

''Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης'', είπε ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Μουτσινάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει πατέρας υιοθετώντας ένα παιδί.

Μουτσινάς: «Έκανες τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένος μαμά και μετά έφυγες»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» έχει τις διαδικασίες ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να τις καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς. Έχει μια διαδικασία», δήλωσε αρχικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Άκουσα ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το φέρει στον έναν χρόνο. Δεν έχει σημασία αν έχεις σύντροφο. Μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί να υιοθετήσει. Όλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί σε μικρή ηλικία. Οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ με τις εξωσωματικές, τόσο πολύ. Το καταπονούν το σώμα τους. Ίσως αλλάξει σε μερικές η σκέψη. Θα είναι δικό σου το παιδί που θα υιοθετήσεις. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας και μετά του ζευγαριού. Μια συνεχόμενη προσπάθεια σε κάτι που δε «σκάει» ακριβώς».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top