Μαρία Μιχαλοπούλου: Θυμάστε την αγρότισσα του GNTM; Δείτε τη τώρα!

Ποζάρει τόπλες και μένουμε με το στόμα ανοιχτό - Άλλος άνθρωπος!

Δείτε την audition της Μαρίας στο GNTM

H Μαρία η «αγρότισσα», κατά κόσμον, Μαρία Μιχαλοπούλου είναι ένα κορίτσι που μας συστήθηκε μέσω του Greece’s Next Top Model 2019 και ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή λόγω τόσο της ιστορίας της ζωής του όσο και του «ακατέργαστου μοντελίστικου» παρουσιαστικού του.

Κορωνοϊός: Τα GNTM girls στέλνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα!

Μπαίνοντας στο GNTM, η Μαρία μπορεί να μην είχε καμία απολύτως εμπειρία σχετικά με τον χώρο του μόντελινγκ, τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, αφού ως τότε ζούσε σε χωριό βοηθώντας τους γονείς της στα χωράφια και κάνοντας πολλές και άλλου είδους δουλειές, όμως κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια δίπλα στα υπόλοιπα κορίτσια –πολλές από τις οποίες ήταν ήδη επαγγελματίες μοντέλα - ενώ ήταν αξιοθαύμαστα πολλές και οι φορές που κατάφερε να κερδίσει και την «καλύτερη φωτογραφία».

Τέσσερις μήνες μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 2019, η Μαρία, έχει πλέον αφήσει πίσω τον πάγκο της λαϊκής και τα χωράφια, και εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από τις δουλειές της.

Στο νέο της photoshoot, η Μαρία ποζάρει τόπλες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι σχεδόν αγνώριστη από την πρώτη μέρα που μας είχε «συστηθεί» στο GNTM.

Αποπνέει έναν αέρα σούπερ μόντελ και είμαστε σίγουροι ότι οι τέσσερις κριτές του διαγωνισμού, που πίστεψαν σε εκείνη, θα είναι πολύ περήφανοι!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ούτε make up, ούτε styling, ούτε στον ήλιο μοίρα. @afroditiklonou

A post shared by Μαρία Μιχαλοπούλου (@_michalop__) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top