Βίκυ Σταυροπούλου: «Δεν είναι σίγουρο ότι η Δανάη είχε κορωνοϊό»

Ποια είναι η κατάσταση υγείας της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

H Βίκυ Σταυροπούλου μένει στο σπίτι και φροντίζει να περνά τον χρόνο της δημιουργικά! Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της, καθώς εμφάνισε συμπτώματα του κορωνοϊού

Η ταλαντούχα ηθοποιός πήρε κατευθείαν την γιατρό της τηλέφωνο, η οποία της είπε ότι δεν είναι απαραίτητο το τεστ, ωστόσο να συμπεριφέρεται σαν να το έχει και να είναι προσεκτική. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής μέσω Skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό», και αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι πλέον καλά στην υγεία της, ενώ τόνισε πως δεν είναι σίγουρο αν είχε όντως κορωνοϊό.

«Δεν είμαστε σίγουροι ότι είχε κορωνοϊό, για αυτό δεν πρέπει να το λέμε! Δεν έχει γίνει το τεστ, είχε όλα τα συμπτώματα και η γιατρός μας μας συμβούλευσε να την αντιμετωπίσουμε σαν ύποπτο κρούσμα, σαν να το έχει. Δεν με άφησε να της κάνω τεστ, γιατί θεώρησε ότι το έχουν περισσότερο ανάγκη οι ευπαθείς ομάδες. Η Δανάη αν το πέρασε, το πέρασε με ήπια συμπτώματα. Συμβουλευόμασταν πάντα την γιατρό. Νομίζω κάναμε το σωστό. Τώρα η Δανάη είναι μια χαρά» αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top