Λευτέρης Σουλτάτος: Θα έλεγε «ναι» σε ένα παιδί με τη Βάσω Λασκαράκη;

Η σπάνια εξομολόγηση του σεφ για τα παιδιά του

Το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Βάσως Λασκαράκη έχει βρει ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο γνωστός σεφ αν και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και μίλησε για τα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρωτο του γάμο.

Βάσω Λασκαράκη: Τρολάρει τον Λευτέρη Σουλτάτο!

«Έχω δύο παιδιά - ο γιος μου είναι 12 ετών και η κόρη μου τεσσεράμισι. Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να «παίζεις». Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα! Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δε θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά «ζευγάρι» με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου!», είπε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Σουλτάτος-Λασκαράκη: Challenge για «διαδικτυακό» δείπνο με τους φίλους τους

Άραγε θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί με την ηθοποιό; «Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί (γελάει)».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top