Βίκυ Χατζηβασιλείου για κορωνοϊό: «Πόλεμος είναι, θα περάσει»

Όσα είπε για τον… τοσοδούλη εχθρό!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει με το «Πάμε Πακέτο»; Όλο το παρασκήνιο

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό έστειλε μέσω Instagram και η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μας δείχνει το κορμί της με μαγιό και χωρίς φίλτρα

Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?… Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό!

Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( – μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα.

Πόλεμος είναι, θα περάσει. (Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης…) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση: ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το πρωινό που την κρατάει σε φόρμα

Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ!».

Έγραψε η παρουσιάστρια που συμμετέχει στο «Just the 2 of us».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών. Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?... Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό! Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( - μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα. Πόλεμος είναι, θα περάσει.( Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης...) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση : ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος! Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ! ❤ #coronavirus #danger #keepgoing #thinkpositive #staytogether #planet #staycool #stayhome #smile #vikyhatzivasiliou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top