Κώστας Βουτσάς: Ο τελευταίος του γάμος με την Αλίκη Κατσαβού 

Στο δημαρχείο Αθηνών με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη

Η είδηση ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας ακόμα από τους μεγάλους του θεάτρου και του κινηματογράφου, ο Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή προκάλεσε θλίψη στο Πανελλήνιο.

Συντετριμμένος ο Κώστας Βουτσάς από τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ

Το δημαρχείο Αθηνών γεμάτο κόσμο για τον γάμο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ που τον συγκλόνισε, ο σπουδαίος ηθοποιός που λάτρεψε τις γυναίκες, ήταν σαν να πήγε να τη βρει την πρώτη του σύζυγό.

Μετά από τρεις γάμους, με την Έρρικα Μπρόγιερ, την Εύη Καραγιάννη και τη Θεανώ Παπασπύρου, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την κατά πολλά χρόνια νεότερη συνάδελφό του, Αλίκη Κατσαβού

Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού: «Σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου»

Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, Ντόρα Δούμα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2016 στο δημαρχείο Αθηνών.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν κουμπάρα ενώ στον γάμο ήταν η κόρη του ηθοποιού Σάντρα και η πρώην σύζυγός του, Έρρικα Μπρόγιερ και μάλιστα είχε δακρύσει όταν τον είδε να παντρεύεται.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Θάνος Καληώρας, Κάτια Νικολαΐδου, Τάσος Χαλκιάς, Μιμή Ντενίση, Σωτήρης Πολύζος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Κατερίνα Γερονικολού, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά κ.ά.

Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού στο star.gr: «Ο Κώστας ήταν ο τέλειος άνθρωπος!»

Η Αλίκη Κατσαβού, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα νυφικό στις αποχρώσεις του λευκού και του ροζ, μάλιστα ήταν έγκυος. 

Λίγο καιρό μετά, ήρθε στη ζωή ο μικρός Φοίβος που συμπλήρωσε την ευτυχία τους κι έδωσε στον Κώστα Βουτσά, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, αλλά δέκα χρόνια ζωής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top