Σφακιανάκης: Ο Βασίλης Λιάτσος μίλησε για την κατάσταση υγείας του

Τα πρώτα λόγια του καλλιτέχνη μετά τη λιποθυμία του

Ανησυχία προκάλεσε στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου Βοτανικός, η έντονη αδιαθεσία του Νότη Σφακιανάκη

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης λιποθύμησε πάνω στη σκηνή, ωστόσο δεν ήταν τίποτα σοβαρό. 

Νότης Σφακιανάκης: Λιποθύμησε πάνω στην πίστα!

Ο γνωστός τραγουδιστής τραγούδησε κανονικά το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» και μάλιστα μίλησε με το γνωστό του χιούμορ για τα όσα έγιναν, κατηγορώντας το κοκορέτσι για την αδιαθεσία του.

«Χθες έκανα μια δοκιμαστική για να δω αν ήταν σε ετοιμότητα. Και ήταν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης αναφερόμενος στους συνεργάτες του. «Χθες, λοιπόν, έγινε ένα περιστατικό έκανα δοκιμαστική, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι εδώ τριγύρω είναι όλοι σε ετοιμότητα, αυτό με αφήνει να είμαι ήρεμος σήμερα και να μπορέσω να αποδώσω καλύτερα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Να αποχωρώ γιατί έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν. Κοκορέτσι; Και βγαίνεις να τραγουδήσεις; Πως θα τραγουδήσεις ρε; Που θα την βρεις την αναπνοή; Εσύ καλά μου τα ‘λεγες, εγώ τα έβρισκα παράλογα» συμπλήρωσε από το μικρόφωνο προς τους θαμώνες.

Το star.gr επικοινώνησε με τον Βασίλη Λιάτσο, ο οποίος είναι διευθυντής επικοινωνίας του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός» και μας είπε:

«Ο κύριος Σφακιανάκης λιποθύμησε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματος, αλλά είναι κάτι που δεν προκαλεί ανησυχία. Ήταν μία λιποθυμία που μπορεί να συμβεί στον καθένα λόγω της υπότασης, του έπεσε η πίεση και γι’ αυτό είχε αυτή την αδιαθεσία. Αμέσως μετά πήγε στο καμαρίνι του προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να ξεκουραστεί. Το Σάββατο εμφανίστηκε κανονικά στο μαγαζί και έκανε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, όπως κάνει πάντα. Το σχήμα στο Βοτανικό, το οποίο ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου συνεχίζεται κανονικά. Νότης Σφακιανάκης, Σταμάτης Γονίδης Κάθε Παρασκευή και Σάββατο». 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top