Πένυ Αγοραστού: Μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Αργύρη Πανταζάρα!

Τελικά είναι σε σχέση οι δύο ηθοποιοί;

Όσα είχε πει ο ηθοποιός για τη σχέση του με την Έλλη Τρίγγου

Εκείνη συμμετέχει στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου», ενώ εκείνος στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι». Ο λόγος για την Πένυ Αγοραστού και τον Αργύρη Πανταζάρα, τους οποίους τα δημοσιεύματα τούς θέλουν να βρίσκονται σε σχέση.

Η ηθοποιός, είπε στην εφημερίδα Realnews: «Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη! Τουλάχιστον για τώρα, δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η γνωριμία των δύο νέων έγινε σε κοινή καλλιτεχνική παρέα, ενώ η καλή τους χημεία αποτέλεσε την αφορμή αυτής της όμορφης σχέσης. 

Η Πένυ Aγοραστού με τον Αργύρη Πανταζάρα στις 17/12/2019 / NDP Photo Agency

Οι δυο τους μπορεί προς το παρόν να μη συγκατοικούν, ωστόσο περνούν πολλές βραδιές μαζί γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.
Τόσο η Πένυ Αγοραστού όσο και ο Αργύρης Πανταζάρας έχουν ως προτεραιότητα τη δουλειά τους και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», και, παρόλο που πήραν χωριστούς δρόμους στη ζωή, οι δυο τους διατηρούν ακόμα άριστες σχέσεις.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top