Σύζυγος Θάνου Μικρούτσικου: «Αγάπη μου σου ζητώ συγγνώμη που λύγισα»

Ξέσπασε σε λυγμούς η κόρη του Αλεξάνδρα

Ράγισε καρδιές με την ανάγνωση του επικήδειου λόγου της η Μαρία Παπαγιάννη στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου.

Η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη κατάφερε να συγκινήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στο  Α’ Νεκροταφείο, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου

Η Μαρία Παπαγιάννη με σπασμένη φωνή, η οποία φανέρωνε τον μεγάλο  της πόνο  είπε: «Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, μου έγινες εμμονή. Νεαρή δημοσιογράφος ενώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ. Θέλει πολλές ζωές αυτό που καταφέραμε. Εγώ έτρεμα κι εσύ γελούσες. Δεν σε χόρταινα ποτέ... Ήρθε το κακό και μας έστησε στον τοίχο. Όταν το θεριό θέριεψε εσύ ήσουν ακόμη δυνατός κι έκανες όνειρα. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου κοιτούσα την ζωή να τρέχει. Αγάπη μου σου ζητώ συγγνώμη που λύγισα».

Με λυγμούς αποχαιρέτησε τον Θάνο Μικρούτσικο, η κόρη του Αλεξάνδρα

Το πρωί της Δευτέρας, η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη αλλά και τα παιδιά τους, Αλεξάνδρα και Στέργιος έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο συντετριμμένοι από τον «χαμό» του αγαπημένου τους προσώπου.

Όλο αυτό το διάστημα που ο Θάνος Μικρούτσικος πάλευε με τον καρκίνο βρίσκονταν συνεχώς  στο πλευρό του και του έδιναν κουράγιο.
Μάλιστα, η κόρη του μουσικοσυνθέτη την ώρα που έλεγε για πάντα αντίο στον πατέρα της δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. «Είσαι και θα μείνεις ο μεγαλύτερος σεισμός απ’ όλους. Και αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν κάπου στον Σταυρό του Νότου, κράτησέ μου ζεστό το πιάνο για όταν ξανασυναντηθούμε. Σ’αγαπάω», είπε στον επικήδειό της.

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο/ φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top