Ιωάννα Τούνη: Πόσταρε φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο

Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον θεσσαλονικιό επιχειρηματία

Τι είχαν πει στο «Πρω1νό» για τον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου! Άλωστε, το ίδιο φαίνεται πως έχει κάνει και ο μπασκετμπολίστας μιας και οι φήμες τον θέλουν ζευγάτι με την Ασημίνα του GNTM.

Τούνη: Πρώτη φορά απάντησε για τον λόγο που χώρισε με τον Νώντα Παπαντωνίου

Η εκρηκτική ξανθιά έχει βρει έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστο Τσεβρεντζή.

Η απάντηση της Τούνη για τη σχέση της Ασημίνας με τον πρώην της πόνεσε...

 

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να φούντωναν οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά κανένας  από τους δύο δεν τις είχε επιβεβαιώσει, ούτε τις είχε διαψεύσει.

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, που η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον θεσσαλονικιό επιχειρηματία σε μια πολύ προσωπική στιγμή.

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι 😅😇 Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝟒𝟎𝟎𝐊♥ Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι 😅😇 Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒🧿

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top