Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στα όσα είπε η Μιμή Ντενίση

«Ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες»

Την απάντησή του στην πρόσφατη δήλωση της Μιμής Ντενίση σχετικά με την εκλογή του στην Ευρωβουλή έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας πως: «Μίλησα με τη Μιμή Ντενίση. Ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες. Δεν περίμενα και εγώ να κάνει κάποιο σχόλιο τόσο αρνητικό, που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και μένα πως δεν είχε τέτοιο σκοπό. Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και μια λογική συνέπεια. Αν όμως τα απομονώσεις μπορεί να δηλώνουν ακριβώς το αντίθετο».

Μιμή Ντενίση: Τι είπε για την πολυσυζητημένη δήλωση της για τον Γεωργούλη  

Αλέξης Γεωργούλης και Μιμή Ντενίση ήταν στην κριτική επιτροπή του περασμένου YFSF μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη και Δημήτρη Σταρόβα

Θυμίζουμε ότι η Μιμή Ντενίση είχε απαντήσει στον Τάσο Τρύφωνος για το αν περίμενε την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη στην ευρωβουλή: «Ναι γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δε λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δε θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top