Τάκης Ζαχαράτος: H σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Πώς τον αποκάλεσε;

Θα είναι ή όχι στο «Your Face Sounds Familiar»;

Είναι γνωστή η νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει στη σόουμπιζ ανάμεσα στους άλλοτε κολλητούς Γιώργο Μαζωνάκη και Τάκη Ζαχαράτο, που φημολογείται ότι θα καθίσουν στην ίδια κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» από τη νέα χρονιά.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Τάκης Ζαχάρατος, αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε από το 2020 στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Το 2013 Τάκης και Γιώργος ήταν σχεδόν... κολλητοί φίλοι! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γνωστός σόουμαν δεν απέκλεισε ούτε επιβεβαίωσε τίποτα. «Εξαρτάται για το αν θα μπορώ. Πέρυσι είχα και πέρσι πρόταση. Αν μου αρέσει η επιτροπή και οι παίκτες… Δεν μπορώ να υποκριθώ να βλέπω έναν ατάλαντο άνθρωπο και να πω ότι έχει ταλέντο. Φαίνεται στη μούρη μου. Κακόμαθα στο YFSF που ήταν τα υπέροχα πλάσματα, οπότε μετά λες θα ξαναγίνει αυτό;» είπε.

Δε μιλιούνται Ζαχαράτος - Μαζωνάκης: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Βιτριόλι!: «Η Ασλανίδου έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά»

Όταν ο Κώστας Τσουρός τον ρώτησε αν θα ήταν πρόκληση να είναι στην ίδια επιτροπή με τον Γιώργο Μαζωνάκη απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν απολύτως γιατί δεν έχω θέματα σαν άνθρωπος». «Δεν τον σατιρίζεις γιατί ενοχλείται;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Ναι, μου ήρθε μια πληροφορία ότι δεν θέλει να τον κάνω. Πολύ ωραία. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο ούτε με αυτόν τον κύριο» απάντησε ο Τάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top