Γιώργος Παράσχος: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη Χρύσα Κροκίδα

Μέτά από πέντε χρόνια γάμου

Έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους τον περασμένο Ιούλιο, αλλά συνεχίζουν να διατηρούν άψογες σχέσεις, αφού πάντα θα τους ενώνει η κόρη τους, Αμαλία.

Χρύσα Κροκίδα - Γιώργος Παράσχος/ φωτογραφία NDP

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό του στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» σημειώνοντας ότι κ αιτία του διαζυγίου της ήταν η… καθημερινή τριβή. «Πάντα θα είναι η γυναίκα μου, έχουμε παιδί μαζί. Δεν γίνεται να την πω αλλιώς. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν και εγώ και η Χρύσα αλλά χωρίς να το ανακοινώσουμε ο ένας στον άλλον. Υπήρχε μες στο μυαλό μας. Ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα. Μάλλον έφταιγε η καθημερινή τριβή».

Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε από το πρώτο κιόλας διάστημα που έμειναν σε χωριστά σπίτια. «Τώρα που είμαι σε άλλο σπίτι εγώ, σε άλλο σπίτι η σύζυγος μου είμαστε πολύ πιο καλά. Δηλαδή μιλάμε πιο πολύ στο τηλέφωνο και νοιαζόμαστε περισσότερο για τον άλλον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top