«Δε μαλλιοτραβιόμαστε!»: Πώς είναι η συνεργασία των Σταύρου-Τουμασάτου;

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συζυγική τους συνύπαρξη στο «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική συνύπαρξη και τη συνεργασία με τη σύζυγό του, Μαριάννα Τουμασάτου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός απάντησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» για το αν είναι πιο εύκολο να παίζει στην ίδια σειρά με τη σύντροφό του. «Σίγουρα παίζει κάποιον ρόλο και είναι σημαντικό να έχεις μια πιο προσωπική επαφή με τον συνάδελφο σου. Από την άλλη, όμως, επειδή η δουλειά μας είναι "χημεία", αυτή μπορεί να προκύψει και χωρίς να τον ξέρεις τον άλλον καθόλου, χωρίς να του έχεις πει ούτε ένα "γεια"», εξομολογήθηκε.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου στα παρασκήνια της παράστασης «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» όπου πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Τουμασάτου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαριάννα Τουμασάτου: Χειροκροτήθηκε από τον σύζυγο και τον αδερφό της

Ελληνίδα ηθοποιός θέλει να… στεγνώσει το μάτι της από το κλάμα!

Ο ηθοποιός απάντησε και στην πιο προσωπική ερώτηση για το πώς είναι να ζουν μαζί και να έχουν δημιουργήσει οικογένεια δυο ηθοποιοί. Έχει… μαλλιοτραβήγματα ή είναι νορμάλ; «Είναι θέμα χαρακτήρα αν θα… μαλλιοτραβηχτείς! Είτε δουλεύεις σε τράπεζα είτε σε ταξί είτε σε θέατρο! Αν είναι ο χαρακτήρας σου να… τραβάς ή να σου τραβάνε μαλλιά, θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς. Εμείς πάντως στο σπίτι μας δεν είμαστε από τους ανθρώπους που μαλλιοτραβιόμαστε» δήλωσε γελώντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top