Γιώργος Παπαδόπουλος: Δείτε backstage φωτογραφίες από το νέο του video clip

Επιστρέφει δισκογραφικά με… «Θαύματα»!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιστρέφει δισκογραφικά και κάνει «Θαύματα», με το νέο του single που θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, από την Panik Records και την Criminal Music!

Παπαδόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Αυτό είναι το νέο look του Γιώργου Παπαδόπουλου!

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός, που μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες, τόσο με τη φωνή του, όσο και με τη φωνή άλλων συναδέλφων του, θα μας παρασύρει με ένα ρυθμικό τραγούδι, τη μουσική του οποίου υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Σταμάτης Γονίδης.


Το hit single θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα urban αισθητικής video clip με feel-good διάθεση. Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε περιοχές της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη και οι εικόνες που θα κυκλοφορήσουν θα είναι γεμάτες… «Θαύματα»!

Αυτές τις μέρες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ολοκληρώνει τη φετινή του sold out περιοδεία, που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου και περιελάμβανε εμφανίσεις, τόσο στο πλευρό της Πάολα, όσο και solo. Παράλληλα, ετοιμάζει τις νέες του live μουσικές εκπλήξεις.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top