Κατερίνα από GNTM: Το δύσκολο διαζύγιο των γονιών της και το bullying

«Με τον μπαμπά μου μέχρι πρότινος είχαμε τυπικές σχέσεις»

Δείτε τι είχε πει μετά την αποχώρησή της από το GNTM στην εκπομπή « Στη φωλιά των Κου Κου»

Η Κατερίνα μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2.  

To όμορφο plus size model αποχώρησε πολύ νωρίς από τον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς, αφού δεν κατάφερε να κάνει την… κάθετη πασαρέλα!

GNTM: «Λύγισε» η Κατερίνα – Ο φόβος, οι λυγμοί και η απογοήτευση!

Κατερίνα: Βγήκε από το GNTM αδυνατισμένη

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το δύσκολο διαζύγιο των γονιών της, αλλά και τις σχέσεις με τον πατέρα της.

«Οι γονείς μου είχαν ένα πολύ σκληρό διαζύγιο. Είχα καταλάβει πριν χωρίσουν ότι κάτι συνέβαινε, επειδή η μητέρα μου ήταν κάθε μέρα στεναχωρημένη, τσακώνονταν συνέχεια με τον μπαμπά μου. Σε αυτούς τους καβγάδες έκρυβα την αδερφή μου στο δωμάτιο, δεν ήθελα να είναι παρούσα, δεν ήθελα να τους ακούει. Προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει, σίγουρα ένιωθα ενοχές, αλλά κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι ίσως ήταν καλύτερα να χωρίσουν και το είπα στη μαμά μου.  Αναγκαστήκαμε με την αδερφή μου να αλλάξουμε σπίτι, σχολείο, να αφήσουμε τους φίλους μας», είπε η Κατερίνα στο περιοδικό YouWeekly.

Κατερίνα / περιοδικό YouWeekly

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον μπαμπά της χαρακτηρίζοντάς τες τυπικές: «Είχαμε τυπικές σχέσεις, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να έχω καλύτερες γιατί δεν παύει να είναι πατέρας μου».

Το bullying στο σχολείο

Η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying για τα κιλά και για την εκκεντρική της εμφάνιση.

 

«Στο σχολείο με φώναζαν μπιφτεκίτσι, λόγω των κιλών μου, γιατί ήμουν στρογγυλούλα. Αντιδρούσα όταν μου το λέγανε και παρ’ όλο που ήμουν δυνατή, μέσα μου έκλαιγα. Μέχρι που στην Α’ Λυκείου αποφάσισα να μην αφήσω πια κανέναν να με κοροϊδεύει. Άρχισα να περιποιούμαι περισσότερο τον εαυτό μου και όλα τα αγοράκια ήθελαν να βγουν μαζί μου. Και τελικά με ψήφισαν ως την πιο ωραία στην τάξη μου», συμπλήρωσε η Κατερίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top