Δανάη Παππά:«Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα InstaStory»

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού

Φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες πρωτοεμφανιζόμενες ηθοποιούς. H 23χρονη πρωταγωνίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ «Το Τατουάζ» είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram πολλές στιγμές από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

 

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «People», η εντυπωσιακή κοπέλα αποκάλυψε πως απείχε για λίγο από τα social media πριν το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

«Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο Instagram. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει. Δε θα φτάσω στο σημείο να χαλάσω την υγεία μου. Η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά», εξομολογήθηκε η Δανάη Παππά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top