Ελένη Χατζίδου: Όσα είπε για τον πρόωρο ερχομό της κόρης της

«Η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου! Την περασμένη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δείτε το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους

Χατζίδου: Μόλις πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και λάμπει από ευτυχία!


Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε πρόωρα, αλλά όλα πήγαν καλά και έτσι μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Η ευτυχισμένη μανούλα λίγα 24ώρα μετά τη γέννηση της κόρης της μίλησε στη Reallife εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τις όμορφες στιγμές που βιώνει και αποκάλυψε ότι η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της.

«Δε συγκρίνεται με τίποτα αυτή η στιγμή! Το μωράκι είναι πανέμορφο γεννήθηκε στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας με φυσιολογικό τοκετό και είναι πολύ ήσυχο! Ζυγίζει 3.170 γραμμάρια και μοιάζει στον μπαμπά της! Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό! Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι.

Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top