Νίκος Μουτσινάς: Οι εκπλήξεις των φίλων του για τα γενέθλιά του!

Οι πολλές τούρτες και οι τρυφερές ευχές

Γενέθλια έχει σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς και οι φίλοι του, του ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις…

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δε σταμάτησε να δέχεται εκπλήξεις για τα γενέθλιά του.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος βρισκόταν στο θέατρο, αφού η περιοδεία της Βερβερίτσας είναι σε εξέλιξη. 

Οι φίλοι και συνάδελφοί του λοιπόν, του ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη επί σκηνής, γεγονός που τον εξέπληξε ευχάριστα, αφού δεν σταμάτησε να γελάει και να κοιτά απορημένος. Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς υπήρξαν και άλλοι φίλοι του που θέλησαν να του κάνουν πάρτι έκπληξη!

Η Μαίρη Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατρίνα Τσάνταλη και τον κολλητό τους φίλο, Φίλιππο πήγαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του Νίκου και του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα υπερπαραγωγή! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωη... σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια ✨✨✨✨✨ Χρόνια Πολλά Νικόλα!

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top