Φεστιβάλ Βενετίας: Χειροκροτήματα και σεβασμός για τον Κώστα Γαβρά

Αέρας Χόλιγουντ στη Βενετία

Ο απόηχος της παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα» δε λέει να κοπάσει στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας. 

Το έργο δε διαγωνίζεται για τον χρυσό λέοντα αλλά έχει κερδίσει τα εύσημα χάρη στην σκηνοθετική γραφή του Γαβρά.

Μόνο χειροκροτήματα και σεβασμός για τον σημαντικό σκηνοθέτη την στιγμή της τιμητικής βράβευσης του για το σύνολο της καριέρας του από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ.  

Στο πολιτικό θρίλερ, που βασίζεται στο βιβλίο του Γιανη Βαρουφάκη, παρακολουθούμε τι συνέβη στο euro group του 2015 με την Ελλάδα πρωταγωνίστρια των εξελίξεων. 

Στους ρόλους του Αλέξη Τσίπρα και του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο Αλεξανδρος Μπουρδούμης και ο Χρήστος Λούλης.

Αέρας Χόλιγουντ στη Βενετία

Χολιγουντιανός αέρας στο Λίντο. Η Πενελοπε Κρουζ με…παραμυθένια εμφάνιση από λευκά τούλια, στην προβολή της ταινίας της «Wasp Network» που σκηνοθετεί ο Ολιβιέ Ασαγιάς.

Στο κόκκινο χαλί την έκπληξη έκαναν όχι ένας, αλλά δυο ποντίφικες. Ο Τζουντ Λο και ο Τζον Μαλκοβιτς παίζουν στην σειρά του HBO «O νέος πάπας».

Από τα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν ο Τζουντ Λο είναι τολμηρός και… μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από… τα όνειρα των θαυμαστριών του.

Στη Βενετία και η  Μεριλ Στριπ με εμπριμέ καφτάνι σε γαλάζιο καμβά για την επίσημη παρουσίαση του Laundromat  του Στιβεν Σοντερπμπεργκ  που συμπρωταγωνιστεί με τον  Γκαρι Όλντμαν.

 

Της Έλγκας Νταϊφά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top