Χριστίνα Αλούπη: Βάφτισε τον οκτώ μηνών γιο της

Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος Παναγιώτης!

Tο απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτέμβρη, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος, βάφτισαν τον οκτώ μηνών γιο τους στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ελληνίδα παρουσιάστρια βαφτίζει τον γιο της

Ο μικρούλης, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Γενάρη, πήρε το όνομα Αλέξανδρος Παναγιώτης. Παναγιώτης ονομάζεται και ο πατέρας της παρουσιάστριας. Εκτός απ’ τον νεοφώτιστο, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν ακόμα έναν γιο, τον Αντρέα.

Νονός του μικρού Αλέξανδρου Παναγιώτη ήταν ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ!», Νίκος Γεωργιάδης. Η περήφανη μανούλα φορούσε ένα εντυπωσιακό floral maxi φόρεμα και έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου και των γιων της.

Στην ξεχωριστή αυτή ημέρα για τον μικρούλη, παρευρέθηκαν και αρκετοί celebrities όπως η Βίκυ Κάβουρα, η Σόφη Πασχάλη, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Χάρης Σιανίδης.

Μετά το μυστήριο, φίλοι και συγγενείς το γιόρτασαν σε έναν όμορφο χώρο με πολύ φαγητό, μουσική και χορό, ενώ, το ζεϊμπέκικο του πεθερού της Χριστίνας Αλούπη, Κωνσταντίνου Κέφαλου, «έκλεψε» αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top