Η εξομολόγηση της Μικαέλας Φωτιάδη λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο του GNTM

Το μοντέλο θυμήθηκε τη δική του εμπειρία

Δείτε το trailer του 2ου κύκλου του GNTM

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του GNTM στο STAR, η Μικαέλα Φωτιάδη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αναπολώντας τις στιγμές που πέρασε η ίδια στο παιχνίδι πέρυσι τέτοια εποχή.

Μικαέλα Φωτιάδη: Αποκαλύπτει γιατί "βγαίναμε κακές με Εύη - Μέγκι"

«Ήμουν τόσο χαρούμενη ανυπομονούσα για τις δοκιμασίες και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη με χάσω. Τελικά στις δοκιμασίες τα πήγαινα καλά, άλλα κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου έχασα λίγο τον εαυτούλη μου… Είναι πάντα καλό να λες αυτό που σκέφτεσαι και να είσαι ειλικρινής ή αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα; Να είσαι Ειλικρινής πάντα! Άλλα με σεβασμό. Το ταξίδι έχει πια τελειώσει, μπορώ να πω πως αρκετές φορές μου λείπει, και ναι αν είχα την ευκαιρία θα το ξανά έκανα από την αρχή, θα ξανά προσπαθούσα, αλλά αυτήν την φορά ως το τέλος ως Μικαέλα. Είμαι χαρούμενη που με βρήκα ξανά και που αντέχω τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί αυτές οι δοκιμασίες μας κάνουν δυνατούς. Έμαθα πολλά και ακόμα καθημερινά μαθαίνω, και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την αγάπη που ακόμα παίρνω καθημερινά από τα fanpages και από τον καθένα σας ξεχωριστά, σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ του του μοντέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GNTM (πριν ενα χρόνο) ✨ Ήμουν τοσο χαρούμενη! Ανυπομονούσα για τις δοκιμασίες και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην με χάσω. Τελικά στις δοκιμασίες τα πήγαινα καλά, άλλα κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου έχασα λιιιγο τον εαυτούλι μου.. Είναι πάντα καλό να λες αυτό που σκέφτεσαι και να είσαι ειλικρινής ή αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα; Να εισαι Ειλικρινής πάντα! Άλλα με σεβασμό! Το ταξίδι έχει πια τελειώσει , μπορώ να πω πως αρκετές φορές μου λείπει, και ναί αν ειχα την ευκαιρία θα το ξανα έκανα απο την αρχή, θα ξανα προσπαθούσα, αλλα αυτην την φορά ως το τέλος ως Μικαέλα. Είμαι χαρούμενη που με βρήκα ξανά και που αντέχω τις δοκιμασίες της ζωής , γιατι αυτές οι δοκιμασίες μας κάνουν δυνατούς. Έμαθα πολλά και ακόμα καθημερινά μαθαίνω, και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την αγάπη που ακόμα παίρνω καθημερινά απο τα fanpages και απο τον καθένα σας ξεχωριστά, σας αγαπώ! ❤️ #BootCampGNTM2018 More Wonderful things are coming!! 🙏🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MikaelaEleniFotiadi MamaMika (@mikaelafotiadi.mamamika) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top