Σμαράγδα Καρύδη: Πάρτι για τα γενέθλιά της στην Αίγινα - Δείτε εικόνες

Έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε παρέα με τους φίλους της

Δείτε στο video τα InstaStories της Σμαράγδας Καρύδη από το πάρτι γενεθλίων της στην Αίγινα

Περιτριγυρισμένη από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα γιόρτασε η Σμαράγδα Καρύδη τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός που περνά μεγάλο μέρος των καλοκαιριών της στο εξοχικό της στην Αίγινα, αποφάσισε να γιορτάσει τα πεντηκοστά της γενέθλιά στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, παρέα με καρδιακούς της φίλους.

Όπως θα δείτε στα stories που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλη της η παρέα μαζεύτηκε στην Αίγινα και το «έκαψαν» παρέα με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή, από το οποίο φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης, το αγαπημένο λαμπραντόρ της ηθοποιού.

Κοντά της μεταξύ άλλων βρέθηκαν  η καλή της φίλη Ελένη Σκουλά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθανασία Σμαραγδή, ο Άλκης Κούρκουλος, η Φωτεινή Αθερίδου με την μητέρα της Ελένη Γκασούκα, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Νανούρης και πολλοί ακόμη.

Στο τέλος μάλιστα τους ευχαρίστησε ανεβάζοντας μία selfie την οποία συνόδευσε με το σχόλιο «η selfie η σωστή. Όπως όλη η ζωή καλύτερα να τη μοιράζεσαι. Με αγαπημένους πίσω, σου μπροστά σου, δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά μηνύματα και την αγάπη σας. Η αγάπη κι η φιλία είναι δύναμη κι εγώ σήμερα νιώθω Σούπερ γούμαν».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σελφι των χτεσινών γενεθλίων. Η Σελφι η σωστή. Όπως όλη η ζωή καλύτερα να τη μοιράζεσαι. Με αγαπημένους πίσω, σου μπροστά σου, δίπλα σου. Σας ευχαριστώ ολους για τα πολλά μηνύματα και την αγάπη σας. Η αγάπη κι η φιλία είναι δύναμη κι εγώ σήμερα νιώθω Σούπερ γούμαν 🌟⭐️⭐️🌟#photobombers @elenaskoula @yiannisofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top