Μπουρδούμης: Μίλησε πρώτη φορά για τη νέα του σύντροφο

«Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα-Δείτε πλάνα

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Λένας Δροσάκη έχει βρει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το ζευγάρι των ηθοποιών προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε σχολιάσει τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το ειδύλλιο.

Mπουρδούμης- Δροσάκη αντάλλαξαν μηνύματα όλο γλύκα

Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά ανοιχτά για τη σχέση που διατηρεί με τη συνάδελφό του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό το ζεςυγάρι είχε κάνει και την  πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις «Ικέτιδες του Ευριπίδη» στην Επίδαυρο.

«Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δε θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο περιοδικό People.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top