Λάμπης Λιβιεράτος:Η σχέση με τις κόρες του και το ενδεχόμενο ενός 2ου γάμου

«Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο που να σε στηρίζει», είπε ο ίδιος

Χαλαρός, ευδιάθετος και με διάθεση να μιλήσει για όλους και για όλα εμφανίστηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η Νάντια Ρηγάτου συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή και εκεί που έπαιζαν… ποδοσφαιράκι η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για την ηλικία του και αν είναι από αυτούς τη λέει.

«Έχω πει ότι μέχρι να φτάσω 60, θα λέω 50. Οπότε είμαι εκεί, στα 50 μέσα», απάντησε με χιούμορ στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στη σχέση που έχει με τις κόρες του τονίζοντας ότι υπάρχει ένα όριο, αλλά οι τρεις τους μιλούν για τα προσωπικά τους ζητήματα. «Σίγουρα υπάρχει όριο μεταξύ μπαμπά και φίλου, αλλά θέλω να έχω φιλική σχέση με τα παιδιά μου. Συζητάμε όλα τα προσωπικά, και τα δικά μου και τα δικά τους. Μου «βάζουν χέρι» τρελό για πολλά, αλλά εντάξει… συμφωνούμε και σε αρκετά και χαίρομαι γι’ αυτό. Μεγαλώνουν κιόλας και καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που ίσως παλιότερα δεν μπορούσαν να καταλάβουν».

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά δήλωσε: «Τα πάντα δεν τα έχω κάνει, έχω κάνει αρκετά. Κι επειδή ακριβώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το είδα και αυτό το έργο (σ.σ. του γάμου) και το έζησα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το ξανακάνω. Η συντροφικότητα είναι ωραία. Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο που να σε στηρίζει, να σε πιστεύει και να είναι κοντά σου στις ωραίες και τις άσχημες στιγμές. Αυτό ευτυχώς δε μου λείπει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top