Κι άλλος γάμος στην ελληνική showbiz!

Ποιοι παντρεύονται;

Ένα ακόμη ζευγάρι της ελληνικής showbiz πρόκειται ν’ ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλάρας Ασημακοπούλου και την εφημερίδα Espresso. Δεν είναι άλλοι από τη Σάσα Μπάστα και τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθανά.

Η Σάσα Μπάστα με τον Δημήτρη Κουσαθανά στα γυρίσματα του video clip της στο  τραγούδι «Γιος του Σουλτάνου» με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Η τραγουδίστρια διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού πριν λίγο διάστημα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.
Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί το φθινόπωρο στη Μύκονο, ενώ την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την επτά μηνών κορούλα τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby 👶🏻 splash 💦 !!!! #mybaby #swim #beach #mykonos #instagram #babylove #family #cousins💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις

 

Το διπλό μυστήριο θα τελεστή στις 5 Οκτωβρίου στον Άγιο Ιωάννη και θα ακολουθήσει πάρτι σε παραθαλάσσιο στέκι της περιοχής. Να θυμίσουμε πως η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κουμπάροι στον γάμο θα είναι ο κολλητός φίλος της Σάσας Μπάστα, Μάνος Κατσαμπούρης και δύο Μυκονιάτες φίλοι του γαμπρού, ενώ την κορούλα τους θα βαφτίσουν η οδοντίατρος Κατερίνα Βεργέτη και ο Δημήτρης Τσερτσίδης. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ειρήνη – Αλεξάνδρα. Το όνομα της γιαγιάς της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top