Συγκεντρώνουν υπογραφές στο διαδίκτυο για την Τέιλορ Σουίφτ

Για να ηχογραφήσει ξανά έξι άλμπουμ της

Τέιλορ Σουίφτ

Καμπάνια έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο με τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να δοθεί το δικαίωμα στην Τέιλορ Σουίφτ  να ηχογραφήσει εκ νέου τα πρώτα έξι άλμπουμ της και να τα κυκλοφορήσει η ίδια, μετά τη διαμάχη της με τον επιχειρηματία και μάνατζερ καλλιτεχνών, Σκούτερ Μπράουν.

Ο τραγουδιστής Τρόι Σιβάν τάχθηκε στο πλευρό της Τέιλορ Σουίφτ. Σύμφωνα με το Newsweek, ο γεννημένος στη Νότια Αφρική, Αυστραλός τραγουδιστής και ηθοποιός υπέγραψε διαδικτυακό ψήφισμα με αίτημα να δοθεί στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια η δυνατότητα 

“ Η Τέιλορ έγραψε κάθε στίχο από το άλμπουμ Speak Now, το 75% των άλλων πέντε άλμπουμ” έγραψε ο Τρόι Σιβάν και πρόσθεσε την υπογραφή του.

“ Είναι η τέχνη της. Είναι απίστευτα ταλαντούχα, είναι φίλη και την αγαπώ. Σκούτερ Μπράουν δεν σε γνωρίζω. Αντίο, αντίο” πρόσθεσε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Τέιλορ Σουίφτ με ανάρτησή της αντέδρασε στην εξαγορά της πρώην δισκογραφικής εταιρείας με την οποία είχε ηχογραφήσει τα έξι πρώτα άλμπουμ της, Big Machine από τον Σκούτερ Μπράουν. “ Είναι το χειρότερο σενάριό μου” είπε.

Ο Σκούτερ Μπράουν μάνατζερ πολλών γνωστών καλλιτεχνών όπως η Αριάνα Γκράντε και ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε έναντι 300 εκατ. δολαρίων τη δισκογραφική Big Machine Label Group. Η συμφωνία προβλέπει ότι θα έχει την κυριότητα των έξι πρώτων άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ που ηχογραφήθηκαν την περίοδο 2006 -2014.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της, η Σουίφτ έμαθε για τη συμφωνία ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο, στις 30 Ιουνίου. Η 29χρονη τραγουδίστρια προσπαθούσε να αποκτήσει τα δικαιώματα των πρωτότυπων ηχογραφήσεων από τη Big Machine τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως αποκάλυψε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top