Πάνος Ζάρλας: Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων, λίγο πριν το μοιραίο!

Πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος

Το βίντεο από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα την Τρίτη 4 Μαΐου στη Μυτιλήνη

Ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του «Power of Love 1», έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και όλη την Ελλάδα που τον είχε γνωρίσει μέσω του παιχνιδιού.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, ο 28χρονος βρισκόταν στο σπίτι του, όπου η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και οι αγαπημένοι του φίλοι του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του. 

Τότε, ο Πάνος έβγαλε την τελευταία φωτογραφία με τη μητέρα του, στην οποία αγκαλιάζονταν για στερνή φορά. Σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου, το «ShowTime Cy» φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από εκείνο το πάρτι.

Όπως φαίνεται, ο αδικοχαμένος Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές πολύ ευτυχισμένος.  Στο πλευρό του βρισκόταν και η πρώην σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη - αν και είχαν χωρίσει μερικούς μήνες πριν - δείχνοντας μερικώς σημάδια επανασύνδεσης.

«Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι εκείνες τις τελευταίες δύο ώρες έδειχνε να τις περνάνε σαν να μην είχε μπει ποτέ η λέξη "χωρίζουμε"», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «ShowTime Cy».

Η τούρτα - έκπληξη του Πάνου Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Μιζεράκη

Πάνος Ζάρλας - Στέλλα Μιζεράκη

 Πηγή: ShowTime Cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top