Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρετά συγκινημένη τον Κώστα Ευριπιώτη

Είχαν συνεργαστεί στον «Πρωινό Καφέ» πριν 20 χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε, μέσα από την εκπομπή της να αποχαιρετήσει τον Κώστα Ευριπιώτη που «έσβησε» το βράδυ της Πέμπτης στα 56 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο. 

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευρυπιώτη στα πρώτα μου χρόνια στον «Πρωινό Καφέ». Ξεκινήσαμε σαν μία πολύ ευχάριστη παρέα και σιγά σιγά μπήκε και μέσα στην εκπομπή. Έπαιζε ρόλους και τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του. Έζησα μαζί του το πρώτο στάδιο της σχέσης του με την γυναίκα του και την απόκτηση του πρώτου του παιδιού. Μετά έφυγε από την εκπομπή και τον έχασα λίγο , αλλά θυμάμαι τον ενθουσιασμό του που θα γινόταν μπαμπάς. Έχω τόσες μνήμες από αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος πραγματικά έφυγε τόσο νέος από την ζωή. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια, συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια έδειξε, μάλιστα, ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη συνεργασία της με τον Κώστα Ευριπιώτη στον «Πρωινό Καφέ» 20 χρόνια πριν. Συγκινημένη δήλωσε στο τέλος «Θέλω να θυμόμαστε αυτόν τον άνθρωπο με ένα χαμόγελο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top