'Εξω φρενών ο Καπουτζίδης!Το μήνυμα από follower για τα φιλιά μεταξύ ανδρών

«Τη γνώμη σου την έχω χ@σμ@νη», απάντησε ο ηθοποιός

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η Ευρώπη, αφού βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν τον μεγάλο τελικό. Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μαζί με τη Μαρία Κοζάκου έχει αναλάβει την εκφώνηση των δυο ημιτελικών.

Ωστόσο, ένα μήνυμα που έλαβε ο παρουσιαστής στο Instagram από έναν follower του τον έκανε έξω φρενών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιτελικού, που έγινε την Τρίτη εμφανίστηκε στη σκηνή και η transgender Dana International και όση ώρα τραγουδούσε η κάμερα τράβηξε δύο άνδρες να φιλιούνται.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είδε το πλάνο και σχολίασε: «Η αγάπη δεν έχει όρια»! Αυτή η δήλωσε στάθηκε αφορμή ώστε ο χρήστης με το όνομα Θανάσης να του επιτεθεί γράφοντας: «Συγχαρητήρια για εχθές που φιλιόσαντε (sic) οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα...».


Ο ηθοποιός – παρουσιαστής του απάντησε σε έντονο ύφος μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο γράφοντας μεταξύ άλλων: «Τη γνώμη σου την έχω χ@σμ@νη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μ@λ@κ... σου».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top