Daniel Craig: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του James Bond

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται σε γυρίσματα ταινίας

Η πρεμιέρα της 25ης ταινίας με τον θρυλικό μυστικό πράκτορα «007» έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020. Ο πρωταγωνιστής, Daniel Craig, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από τραυματισμό στο πόδι του.

Την είδηση γνωστοποίησε δημοσίευμα της εφημερίδας “The Sun”. Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά, πως το ατύχημα συνέβη στα γυρίσματα μιας εκ των τελευταίων σκηνών της ταινίας που διαδραματίζονται στην Τζαμάικα. 

Οι παραγωγοί της ταινίας πρόσφατα επιβεβαίωσαν πως η νέα περιπέτεια ξεκινά με τον «007» να απολαμβάνει τη σύνταξή του στην Καραϊβική. Όταν όμως τον επισκέπτεται ένας «φίλος από τα παλιά», ο Βρετανός πράκτορας επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο εχθρό (ο Rami Malek θα παίξει τον ρόλο του εχθρού στην νέα ταινία) που απειλεί την ανθρωπότητα.

«Ο Daniel ήταν έτοιμος για μια από τις τελευταίες σκηνές στην Τζαμάικα. Έτρεχε στα γυρίσματα, γλίστρησε και έπεσε άτσαλα. Πονούσε αρκετά και παραπονιόταν για τον αστράγαλό του. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς είχε πολλά νεύρα με το συμβάν. Πέταξε του σακάκι του κάτω μέσα στην απόγνωση του», αναφέρει πηγή του άρθρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστέρας του Hollywood τραυματίζεται

Δυστυχώς για τον Craig, δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται στα γυρίσματα ταινιών του James Bond. Συγκεκριμένα, στα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας έσπασε τα δόντια του και χρειάστηκε να ταξιδέψει ως το Λονδίνο για να δει ειδικό οδοντίατρο, ενώ στο «Spectre» τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να διακοπούν τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες.

Τα γυρίσματα του «Quantum Of Solace» ίσως ήταν τα πιο επικίνδυνα για τον Βρετανό ηθοποιό, αφού χρειάστηκε πλαστική χειρουργική επέμβαση για ένα χτύπημα στο πρόσωπο, έκοψε την άκρη του τέταρτου δακτύλου στο δεξί του χέρι, έσκισε τον μυ στον δεξιό ώμο του και χτύπησε στα πλευρά σε ένα ατύχημα στον Παναμά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top