Κλαίνε οι Βρετανοί: Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Meghan

Σπα για μέλλουσες μαμάδες και σύνολα επώνυμων οίκων

Τα ακριβά γούστα της πρώην τηλεοπτικής ηθοποιού που πλέον έχει γίνει η μεγαλύτερη σταρ της παγκόσμιας αριστοκρατίας, δεν έλειψαν ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του μικρού Archie Harrison, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» με αναλυτικά ποσά, θέλει τον ενιάμηνο τοκετό αλλά και τη γέννα της Meghan Markle να στοίχισε πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες. Για την ακρίβεια 1.160.000 ευρώ!

Πού πήγαν τα λεφτά

Από το ταξίδι της Δούκισσας στη Νέα Υόρκη για το baby shower με όλες τις διάσημες καλεσμένες, στις επισκέψεις σε ειδικά σπα για μέλλουσες μητέρες, η γκαρνταρόμπα για τις εμφανίσεις και τα ταξίδια της, η ολιγοήμερη ρομαντική απόδραση του ζεύγους, ο τοκετός και η επίσημη παρουσίαση του γιους τους έφτασαν τον λογαριασμό που θα πληρώσουν οι Βρετανοί σε δυσθεώρητα ύψη.

Μόνο η εμφάνιση στην επίσημη παρουσίαση του βρέφους στα Μέσα την περασμένη Τετάρτη, κόστισε συνολικά 2.041 λίρες. Η Δούκισσα του Σάσεξ φόρσε λευκό φόρεμα από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Grace Wales Bonner, όπου η φθηνότερη δημιουργία της κοστίζει… 800 λίρες! Φόρεσε ένα μενταγιόν της Jennifer Meyer αξίας 576 λιρών, παπούτσια του Manolo Blanik αξίας 495 λιρών. Η κουβέρτα στην οποία είχαν τυλίξει τον γιο το νεογέννητο κόστιζε το λιγότερο 105 λίρες και το σκουφάκι 65.

Meghan Markle-Harry: Τι σημαίνει το όνομα που έδωσαν στο παιδί τους!

Markle-Harry: Η πρώτη εμφάνιση με το μωρό στην αγκαλιά!

Τα ρούχα εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περισσότερο από μισό εκατομμύριο λίρες έγιναν ρούχα για τη μέλλουσα μητέρα, η οποία επέλεξε σύνολα εγκυμοσύνης μόνο από διάσημους σχεδιαστές, πανάκριβα κοσμήματα και ιδιαίτερα παπούτσια.

Ανακαίνιση παιδικού δωματίου

Η Meghan προσέλαβε τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Vicky Charles για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το ζεύγος έκανε το σπίτι του στο Frogmore cottage όσο πιο φιλικό στο μωρό και το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας οικολογικό χρώμα που κοστίζει 40 λίρες το κουτί. Λέγεται ότι η Meghan χρησιμοποίησε ειδική βαφή για το παιδικό δωμάτιο με έλαια κι ευκάλυπτο. Στο σπίτι τοποθετήθηκε ενεργειακή μονάδα που ελέγχει τη θέρμανση, τον ηλεκτρισμό και το νερό.

Τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη της Meghan μπήκαν στο... μικροσκόπιο /Φωτογραφία AP Images

Το baby shower

Serena Williams, Amal Clooney κι άλλες διάσημες κυρίες ήταν μεταξύ των καλεσμένων της Meghan στο baby shower που διοργανώθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Στο κόστος προστίθεται η μεταφορά με ιδιωτικό αεροσκάφος, ασφάλεια, λουλούδια, πολυτελή δείπνα και δώρα για τους καλεσμένους.

Περιποίηση προ τοκετού

Παρέα με τον πρίγκιπα Harry πέρασε 2,5 ώρες σε σπα στο Κένσιγκτον, όπου δέχθηκε σειρά ομοιοπαθητικών θεραπειών για νέες μητέρες έναν μήνα πριν από τον τοκετό.

Οι θεραπείες κοστίζουν 6.200 λίρες για 45 λεπτά. Επίσης, το ζευγάρι επισκέφθηκε το κατάστημα για νουμερολογία που κοστίζει 2.500 λίρες για ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι με τον μικρό Archie Harrison αγκαλιά /Φωτογραφία AP Images

Ταξιδάκι αναψυχής

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λίγες εβδομάδες πριν από τον ερχομό του γιου τους επέλεξαν να διαμείνουν για τρεις ημέρες στο πολυτελές Heckfield Place hotel στο Hampshire, με κόστος τις 33.000 λίρες. Πρόκειται για μία έπαυλη της γεωργιανής περιόδου και είναι δημοφιλής επιλογή των διασήμων. Το ζευγάρι διέμεινε στην πιο ακριβή σουίτα με τη δική του τραπεζαρία και ιδιωτικές βεράντες.

Το πολυτελές Ιδιωτικό μαιευτήριο

Από 15.000 λίρες ξεκινάει ο πιο φθηνός τοκετός στο Portland Hospital του Λονδίνου, όπου είχαν γεννηθεί οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top