Η τελευταία φωτογραφία της Σίσσυς στο προφίλ του Θοδωρή Μαραντίνη

Πριν την είδηση χωρισμού

Όταν ο Μαραντίνης δήλωνε: «Δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά, αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Όλα ξεκίνησαν 13 χρόνια πριν. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, έκαναν έναν γάμο και απέκτησαν δυο υπέροχα παιδιά, τον Φίλλιπο και τον Μιχαήλ και μέχρι και τώρα κρατούσαν «αναμμένη τη φλόγα» του έρωτά τους. Ήταν αυτό που λέμε #couplegoals!

Όμως, Θοδωρής και Σίσσυ με μια κοινή τους δήλωση που έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Τρίτης, δημοσίευσαν ταυτόχρονα στο προσωπικά τους προφίλ στο Instagram ένα κείμενο με την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου.

Λάτρεις των social media και οι δυο είχαν πολλές κοινές φωτογραφίες στα προφίλ τους, ενώ είχαν φτιάξει και κοινό κανάλι στο YouTube. Τους τελευταίους μήνες η αλήθεια είναι ότι είχαν μειωθεί τόσο τα βίντεο όσο και οι κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram. 

H τελευταία φωτογραφία της Σίσσυς στο προφίλ του Θοδωρή είναι στις 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας. Στη φωτογραφία η παρουσιάστρια και πρώην –πλέον- σύζυγός του κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια. Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο τραγουδιστής είχε γράψει ένα ρητό του Όσκαρ Ουάιλντ!

Είναι γραφτό οι γυναίκες να αγαπιούνται… και όχι να γίνονται κατανοητές
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Women are meant to be loved ... not to be understood #oscarwilde #internationalwomensday #truelove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top