Και πάλι ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

Ποια του έχει «κλέψει» την καρδιά μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται ότι είναι και πάλι ερωτευμένος. Αν πιστεύετε ότι αναφερόμαστε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνετε λάθος, αφού σύμφωνα με φήμες ένα νεαρό μοντέλο του έχει «κλέψει» την καρδιά.

Παπαγεωργίου - Αργυρός: The end! Χώρισαν οριστικά

Την αποκάλυψη  για το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, η Φωτεινής Πετρογιάννη μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Αυτή η κοπέλα είναι γύρω στα 20 και το όνομά της αρχίζει από Α. Είναι ξανθιά, έχει ύψος 1.80 και είναι γαλανομάτα. Τους έχουν δει πολλοί και στα νότια προάστια και στο κέντρο».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Γνωρίζουμε το πρόσωπο και το όνομα, απλώς επειδή σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα μιας κοπέλας που δεν είναι διάσημη, δεν πρόκειται να την «καρφώσουμε αν ο Κωνσταντίνος δεν αποφασίσει να δημοσιοποιήση τη σχέση του».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, αφού ούτε όταν οι φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε βγει να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top