Παπαγεωργίου - Αργυρός: The end! Χώρισαν οριστικά

Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

Ήταν μαζί, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, ξαναχώρισαν, τα ξαναβρήκαν, αλλά ο τελευταίος τους χωρισμός είναι μάλλον και ο... τελειωτικός.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η σχέση πάθους αλλά και… εντάσεων που είχαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έλαβε τέλος.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Real News, το ειδύλλιο που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο είχε πολλά «on and off», πριν αποφασίσουν τελεσίδικα μόλις πριν από λίγες βδομάδες να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους – και μάλιστα όχι σε καλό κλίμα.

Από τη μια, οι συχνές απουσίες της Ηλιάνας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η απόσταση ήταν από την αρχή ένα εμπόδιο ανάμεσά τους. Από την άλλη, καλά ενημερωμένες πηγές δηλώνουν πως ο έρωτας ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ, αλλά και οι δύο δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους.

Έτσι, η καλλονή και κριτής του Greece’s Next Top Model έχει επιστρέψει single εδώ και λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη κι ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής στην Ελλάδα.

Δεδομένων αυτών, έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη συνύπαρξή τους στη φετινή διοργάνωση των Mad Walk, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Κι αυτό γιατί από τη μια εκείνη θα παρουσιάσει το event κι εκείνος θα κάνει guest εμφάνιση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top