Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη!

To αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή

Το πρωί της περασμένη Τετάρτης έγινε γνωστό πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Την αποκάλυψη έκανε  στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» , η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ελένη Χατζίδου: Είναι έγκυος!

Χατζίδου-Παύλου: Δείτε τους ντυμένους νύφη και γαμπρό

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου - Παντρεύονται μέσα στο 2019!

«Διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Είναι έγκυος η Ελένη Χατζίδου και αυτό το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ εστιατόριο στη Γλυφάδα, όπου προσκλήθηκαν μόνο στενοί της άνθρωποι κι εκείνη τους κέρασε καφέ και γλυκό και τους γλύκανε ακόμα περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

Παρακολουθώντας την εκπομπή και ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πώς ενοχλήθηκε πολύ, αφού έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 


Χατζίδου: Ενοχλημένη από την αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της

Ελένη Χατζίδου νεύρα με Τσιμτσιλή

Κι ενώ το ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ανοιχτά στο αν τελικά περιμένουν παιδάκι, το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία που έβγαλε με τον αγαπημένο της μέσα στο ασανσέρ και η οποία είναι η πρώτη ολόσωμη δική της που βλέπουμε, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Βέβαια η ίδια στη συνέχεια διέγραψε τη φωτογραφία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top