Γέμισαν διάσημους τα ψηφοδέλτια - Πού κατεβαίνουν υποψήφιοι;

Από τη σόουμπιζ στο κυνήγι του σταυρού

Λάμψη γέμισαν οι λίστες πολλών υποψήφιων δημάρχων. Γνωστοί καλλιτέχνες και πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του σταυρού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοδοξεί οι δημότες του Περιστερίου να χορέψουν στο ρυθμό του στις δημοτικές εκλογές και να του ρίξουν όχι…γαρύφαλλα, αλλά σταυρό. 

Και δεν είναι ο μόνος. Η εντυπωσιακή πρώην playmate Εύη Χειλά, σαρώνει στις πασαρέλες. Τώρα φιλοδοξεί να σαρώσει και σε Βάρη Βούλα, Βουλιαγμένη όπου κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Η σταθερή αξία Βάνα Μπάρμπα ήταν να κατέβει στη Γλυφάδα, όμως τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά της, ο Χάρης Ρώμας στο Μαρούσι, ο Γιάννης Βαρδής στην Παιανία, ο Νίκος Βουρλιώτης στην Αγία Βαρβάρα.

Απ΄όλα έχει ο εκλογικός μπαχτσές. Καλογυμνασμένα και όμορφα κορίτσια που προπονήθηκαν σκληρά για να πηδούν τα εμπόδια.

Από το «Survivor» στο δημαρχείο
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτυ επιβίωσης Σάρα Εσκενάζυ θα δοκιμάσει την τύχη της στο Μαρούσι με τον συνδυασμού του Γιώργου Καραμέρου. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Κορωπί, θα επιχειρήσει να πάρει το έπαθλο της συμβούλου και η έτερη δυνατή παίκτρια, η Ειρήνη Κολιδά

Στη μητέρα των μαχών, στο δήμο της Αθήνας, οι υποψήφιοι δεν έχουν αποκαλύψει το οπλοστάσιο τους. Πλην της Χρυσής Αυγής, με την οποία συντάσσεται ο Γιώργος Πετρόχειλος, γνωστός από τη «Λάμψη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top