Κι όμως! Η Ελένη Φουρέιρα έγινε… θέμα από τον πρόεδρο του Ισραήλ

Τι είπε για την «εκρηκτική» τραγουδίστρια;

Μία ατάκα που δεν περίμενε να ακούσει κανείς είπε ο πρόεδρος του Ισραήλ κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο, καθώς αναφέρθηκε… στην Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego»!

Μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη, ο Ρόιβεν Ρίβλιν μίλησε, μεταξύ άλλων, για… την Eurovision! «Ξέρω πολύ καλά αγαπητοί μου φίλοι στην Κύπρο πως υπήρξε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, όταν το τραγούδι του Ισραήλ ''Τοy'' ξεπέρασε το ''Fuego'', κατακτώντας την πρώτη θέση στην Eurovision, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό δεν θα δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις μας», είπε χαρακτηριστικά, ξαφνιάζοντας τους πάντες και εξέφρασε την ευχή η Κύπρος να πάρει φέτος την πρωτιά.

Φουλ του ντεκαπάζ! Η Ελένη Φουρέιρα έγινε... ξανθιά!

Αν και ουδείς περίμενε τον Ισραηλινό πολιτικό να μιλήσει για το διαγωνισμό τραγουδιού, η αναφορά στην Ελένη Φουρέιρα κάθε άλλο παρά απροσδόκητη είναι, αφού η «εκρηκτική» performer έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό και εκτός συνόρων. Η πολύμηνη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό την Ισλανδία όπου θα εμφανιστεί στον εθνικό τελικό της Eurovision, ενώ το «Fuego» και το πιο πρόσφατο hit της, «Tómame», «σαρώνουν» στα charts, τα digital streams και τα YouTube views.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top