Pitt και Angelina ξανά μαζί δύο χρόνια μετά το διαζύγιο!

Οι παπαράτσι τους "τσάκωσαν"

Έχουν περάσει 2 χρόνια και κάτι από τις 19 Σεπτεμβρίου του 2016, οπότε και η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt.

Έκτοτε, οι δικαστικές διαμάχες ανάμεσά τους ήταν έντονες, σχετικά με την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε κυκλοφορήσει πως τα παιδιά δε θέλουν επαφές με τον διάσημο μπαμπά τους.

Ο χρόνος όμως είναι αυτός που όλα τα λυτρώνει και μάλλον το ίδιο έκανε και για το λαμπερό πρώην ζευγάρι του Hollywood.

Για πρώτη φορά, μετά το διαζύγιο τους οι Brangelina εντοπίστηκαν και απαθανατίστηκαν μαζί από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι.

Μάλιστα, το περιοδικό WHO δημοσιεύει και τα "καυτά" ενσταντανέ της συνύπαρξής τους -που σύμφωνα με το δημοσίευμα κράτησε 3 ώρες- και μάλιστα στο ρεπορτάζ του κάνει λόγο για προσπάθεια επανασύνδεσής τους. Βέβαια, οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε γραφείο του Beverly Hills με μέλη της νομικής ομάδας του καθενός παρόντα, για να οριστικοποιήσουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες στο διαζύγιό τους που αφορούν στους Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox.

Από την άλλη, το US Weekly αναφέρει ότι είναι μόνο μια από μια σειρά συναντήσεων που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα: είχαν συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα και ξανά την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου..

«Έχουν συναντηθεί ξανά από κοντά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Είναι μέρος της διαδικασίας που ακολουθούν για να φτιάξουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα παιδιά τους στο πλαίσιο του διαζυγίου. Οι συναντήσεις γίνονται για να εξασφαλιστεί ότι κινούνται πλέον σε μια πιο ειρηνική κατεύθυνση» ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο περιοδικό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top