Ρία Αντωνίου: Ο επιχειρηματίας περιγράφει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Ποια είναι η πλευρά του;

Η είδηση πως η Ρία Αντωνίου έχει καταγγείλει το βιασμό από το σύντροφό της έχει προκαλέσει αίσθηση και εξελίσσεται σε... σήριαλ.

Κι αυτό γιατί πλέον υπάρχουν εκατέρωθεν κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δίνει μια άλλη πλευρά της ιστορίας, ενώ και το φιλικό του περιβάλλον διέρρεε πως οι δυο τους δεν συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο, αλλά σε ενοικιαζόμενο σπίτι για να μιλήσουν για τη σχέση τους -η οποία περνούσε κρίση.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, το Σάββατο, η Ρία Αντωνίου τον έπιασε να μιλάει στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια, κάτι που την έκανε έξω φρενών.

Ρία Αντωνίου: Τι λέει η πλευρά του επιχειρηματία για την κατηγορία βιασμού

Μετά τον καβγά που ξεκίνησε από την οργή της ξανθιάς καλλονής, οι δυο τους τα βρήκαν και ακολούθησε σεξουαλική επαφή. Το ειρηνικό κλίμα ανάμεσά τους ταράχθηκε πάλι το πρωί της Κυριακής μιας και όταν οι δυο τους έπιναν καφέ, ακούστηκε ξανά το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας με συνέπεια να ακολουθήσει ακόμη ένας καβγάς. Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε ξανά κάτω από τα… σκεπάσματα με τον επιχειρηματία να μένει ήσυχος πως όλα είναι καλά.

Γνωστό μοντέλο κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της

Όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, στη συνέχεια η Ρία Αντωνίου έφυγε από το σπίτι λέγοντας του πως πάει για καφέ με τις φίλες της, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου και τον κατήγγειλε για βιασμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top