Ρία Αντωνίου: Τι λέει η πλευρά του επιχειρηματία για την κατηγορία βιασμού

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή μετά τον βιασμό της

Το μεσημέρι της Δευτέρας έσκασε σα «βόμβα» στην εγχώρια showbiz η είδηση ότι η Ρία Αντωνίου έπεσε θύμα βιασμού από τον (πλέον πρώην) σύντροφό της.

Όπως έγινε γνωστό, η ξανθιά καλλονή που τα προηγούμενα χρόνια εκτός από την καριέρα στην Ελλάδα, είχει "λάμψει" και στην Ιταλία κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές. Στην κατάθεσή της εξιστόρησε όσα, ισχυρίζεται ότι έζησε, στα χέρια του επιχειρηματία. Η ίδια φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησε τον πρώην σύντροφό της, όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί. 

Οι πρώτες δηλώσεις του επιχειρηματία 

Την ώρα που η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον επιχειρηματία σύντροφό της για βιασμό, εκείνος αρνείται κάθε κατηγορία και χαρακτηρίζει όσα έχουν ειπωθεί για το πρόσωπό του ψευδή και συκοφαντικά. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να επικοινωνήσει τη δική του πλευρά μέσα από μια επιστολή που εξέδωσε και, το μεσημέρι της Τρίτης, αναπαρήχθει από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή του ο επιχειρηματίας:

«Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Γνωστό μοντέλο κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της

Το χρονικό του βιασμού μέσα από τις δηλώσεις της Ρίας Αντωνίου

Με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το μοντέλο έκανε κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων το απόγευμα της Κυριακής. Η 30χρονη ανέφερε στις Αρχές πως ο πρώην σύντροφος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας τη βίασε, όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Στη συνέχεια, ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βρισκόταν, όπως κατέθεσε. 

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η ξανθιά καλλονή οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε ανατριχιαστικά ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top