Συγκλονίζει η Κορίνα Τσοπέη: Ο αδερφός της δίνει μάχη με τον καρκίνο

Οι δύσκολες στιγμές της Μις Υφήλιος 1964

Κορίνα Τσοπέη

Μένει μόνιμα στο Λος Αντζελες, αλλά πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με τον αδελφό και την αδελφή της, Δέσποινα.

Με αφορμή το ταξίδι της στη χώρα μας, η Κορίνα Τσοπέη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso για τις δύσκολες στιγμές που περνά, μιας και ο αδερφός της, Βασίλης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, η γυναίκα-θρύλος της ελληνικής ομορφιάς και Μις Υφήλιος 1964, αποκάλυψε πως έχει βιώσει και στο παρελθόν αντίστοιχες καταστάσεις με τον πατέρα και το σύζυγό της.

«Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα… Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον δω σε τόσο προχωρημένη κατάσταση. Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του. Τις μέρες που έμεινα κοντά του τσακωνόμασταν να πιει λίγο νεράκι, μια γουλιά χυμό… Ήρθα να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα μαζί του… Τα έχω ξαναπεράσει και με τον μπαμπά μου και με τον σύζυγό μου και με πονάει πολύ αυτό το θέμα του καρκίνου…», είπε.

Ενώ στη συνέχεια περιέγραψε την τελευταία συνάντηση με τον αδερφό της και μίλησε για τη μεγάλη της ελπίδα: «Κανείς δεν ξέρει το τέλος του καθενός μας και αυτό μου δίνει κουράγιο, ότι μπορεί να ζήσει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλωστε… Θα ήθελα να ζητήσω από την ανώτερη δύναμη που υπάρχει εκεί πάνω -αν με ακούει- να του δώσει παράταση ζωής… Όταν τον αποχαιρέτησα κοιμόταν. Έσκυψα πάνω από το προσκεφάλι του. Αρχισα να κλαίω. Τον αγκάλιασα, έκλεισα πίσω μου την πόρτα και έφυγα…»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top