Μαρία Μενούνος: «Θέλουμε να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας»

Τι τη συμβούλευσε ο γιατρός της;

Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος άνοιξε «τα φτερά» της για το εξωτερικό και κατάφερε να κάνει καριέρα μακριά από την Ελλάδα.

Ωστόσο, η ζωή  της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού όπως είναι ήδη γνωστό πριν από καιρό διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μενούνος – Η απώλεια μετά τον γάμο

Η ίδια δεν πτοήθηκε, πάλεψε με την ασθένεια και κατάφερε να βγει νικήτρια. «Ειλικρινά πλέον πιστεύω ότι ήταν δώρου Θεού. Έπρεπε να αλλάξω την ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη και ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά μου», είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle.

Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο Άκοβο Αρκαδίας τον επί 21 χρόνια σύντροφό της, Kevin Undergaro. Μάλιστα, πριν την περιπέτεια της υγείας της είχε ξεκινήσει μαζί με τον Kevin διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τώρα το μόνο που θέλει είναι να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα μωρό. «Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας», εξομολογήθηκε η Μαρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top