Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη: Δυσκολίες στη σχέση τους!

Αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της απόστασης που τους χωρίζει

Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη ζουν έναν παράφορο έρωτα που ξεκίνησε στα τηλεοπτικά πλατό.

Η σχέση από απόσταση που σύναψαν από την πρώτη κιόλας ημέρα ήταν και συνεχίζει να είναι μια πρόκληση  για τους δυο τους, παραδέχονται όμως σε δικούς τους ανθρώπους πως δυσκολεύονται αρκετά να ρυθμίσουν έτσι το πρόγραμμά τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ώστε να συναντηθούν και να αφιερώσουν τον χρόνο  που θα ήθελαν ο ένας για τον άλλον.

Τον πρώτο καιρό του έρωτά τους το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη έμοιαζε παιχνιδάκι  για το ζευγάρι. Εντούτοις, η απόσταση αποδεικνύεται πως είναι ένας πολύ πιο ψυχοφθόρος παράγοντας από όσα υπολόγιζαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife.

Τα Χριστούγεννα ήταν περίεργα για το ζευγάρι. Ο Γιώργος ταξίδεψε  στην Ιταλία για διακοπές, χωρίς όμως τη Νικολέττα, η οποία παρέμεινε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους παρά τις αντιξοότητες δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι. Ενώ άνθρωποι του στενού του κύκλου λένε πως ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και πως νιώθουν σαν να ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον από την ημέρα που γεννήθηκαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top