«The Voice»: Πού βρίσκονται σήμερα οι προηγούμενοι νικητές

Τι θα γίνει απόψε στον μεγάλο τελικό του talent show;

 Η στιγμή του τελικού για το φετινό «The Voice» έφτασε, αφού θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21.00! To star.gr κάνει ένα μικρό throwback στους δύο προηγούμενους κύκλους του talent show που προβλήθηκαν από τον ΣΚΑΙ (οι δύο πρώτοι ήταν στον ΑΝΤ1) και παρουσιάζει που βρίσκονται σήμερα και τι κάνουν επαγγελματικά οι δύο νικητές, που αμφότεροι είχαν coach τον Κωστή Μαραβέγια.

Το  «The Voice» επέστρεψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με 4 διαφορετικούς coaches και παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Και οι τέσσερις coaches - Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και  Σάκης Ρούβας- ξεκίνησαν να ψάχνουν την καλύτερη φωνή.

Νικητής  της τρίτης σεζόν αναδείχθηκε ο Γιάννης Μάργαρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Ο νεαρός με το σκουλαρίκι ανάμεσα στα φρύδια και σγουρό μαλλί είναι από την Κύπρο και ανήκε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Μετά το talent show έκανε live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και το πρώτο του τραγούδι ήταν το  «Από κάτω παράδεισος» σε συνεργασία με τον Θάνο Παπανικολάου.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ακόμα ένα κομμάτι, το  «Έρωτας Με Ερωτηματικό», στο οποίο ο ίδιος υπογράφει την μουσική και τους στίχους.

Στην περσινή, τέταρτη, σεζόν τη νίκη πήρε ο Γιώργος Ζιώρης.

Ο τραγουδιστής-πολιτικός μηχανικός από την Άρτα ήταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Μετά το συμβόλαιο του με την Minos ΕΜΙ/Universal, που ήταν το έπαθλο, κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο «Πειρασμός», διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη που τραγούδησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι Τριο Καντσόνε στην ταινία «Η Μουσίτσα».
Στη διασκευή συμμετέχει η Μυρτώ Ναούμ και κυκλοφόρησε και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Σε λίγες ώρες από τώρα, θα ξέρουμε τον φετινό νικητή. Την «μάχη» δίνουν 8 παίκτες: η Λεμονιά Μπέζα και η Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο Ζάχος Καραμπάσης από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Αριάδνη Νεoφύτου, η Κλαυδία Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Για ακόμα μια φορά τη βραδιά θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος όπως και τις προηγούμενες χρονιές αναμένεται να τραγουδήσει ένα κομμάτι έκπληξη.

Από την άλλη πλευρά, η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media και θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών.

Της Μίτση Σκέντζου

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top