Κατερίνα Βισέρη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM

Τι ανέβασε στα social media;

Κατερίνα Βισέρη αποχώρηση GNTM 2018

Την είδαμε το βράδυ της Δευτέρας να ανοίγει την πόρτα και να... φεύγει από το GNTM 2018.

Ο λόγος για την  Κατερίνα Βισέρη, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωτογραφία που έβγαλε και βρέθηκε εκτός του διαγωνισμού ομορφιάς.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της η όμορφη κοπέλα από τις Σέρρες έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα, ενώ έκανε και τον απολογισμό της για όσα της άφησε το ταξίδι από τη συμμετοχή στο GNTM.

«Ένα όμορφο ταξίδι “μόδας” που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας» έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα όμορφο ταξίδι "μόδας" που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας. #teamKaterina #gntm2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kata Visseri (@katerinavisseri) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top