Τζένη Θεωνά: Θα τη δούμε σύντομα νυφούλα;

Αποκαλύπτει αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Δήμος Αναστασιάδης

Τζένη Θεωνά

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζουν τον έρωτά τους η Τζένη Θεωνά κι ο Δήμος Αναστασιάδης.

Τον  περασμένο Οκτώβριο το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσουν και - σε αντίθεση με πολλές άλλες περιπτώσεις - η συγκατοίκηση φαίνεται ότι τους ταιριάζει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Page 2, η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σχέση της, αλλά και για το ενδεχόμενο να τη δούμε νυφούλα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

Πρόσφατα φωτογραφήθηκες για το περιοδικό «Νύφη». Γεννήθηκε μέσα σου η επιθυμία να παντρευτείς όταν είδες τον εαυτό σου στο εξώφυλλο;
Έχω φορέσει νυφικό για το περιοδικό «Νύφη», το «Yes I do», τις «Επτά θανάσιμες πεθερές». Και τώρα στο «Για πάντα παιδιά» έβαλα δύο νυφικά σε διάστημα ενός δεκαπενθήμερου. Έχω φορέσει τόσα πολλά νυφικά στη ζωή μου που νομίζω ότι το έχω εξαντλήσει το θέμα (γελάει).

Σκέφτεστε με τον Δήμο να παντρευτείτε;
Δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει, αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Είμαστε πολύ ανοιχτοί και κάποια στιγμή θα το κάνουμε.


Έχει γίνει πρόταση γάμου;
Πρόταση γάμου με το κλασικό μοτίβο, όπου ο άλλος γονατίζει και σου προσφέρει το μονόπετρο, δεν έχει γίνει. Αλλά μέχρι στιγμής αισθανόμαστε ότι είμαστε καλά και θέλουμε να περάσουμε πολλά χρόνια μαζί. Νιώθουμε ότι είμαστε δεμένοι, παίρνουμε τη σχέση μας σοβαρά και δεν περιμένουμε κάτι για να την επισφραγίσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top