Θυμάστε τους New Kids on the Block; Δείτε πώς είναι σήμερα

Το συγκρότημα ξεκινά περιοδεία σε 53 πόλεις

Οι «New Kids on the Block» γνώρισαν τεράστια  επιτυχία τη δεκαετία του ’80, πουλώντας πάνω από 70 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και άνοιξαν τον δρόμο για δημοφιλή συγκροτήματα όπως οι Backstreet Boys και οι N’Sync.

Τα αγόρια μεγάλωσαν και είπαν να γιορτάσουν τα 30 + χρόνια ύπαρξής κάνοντας μία έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Ανακοίνωσαν πώς στις 2 Μαΐου 2019 θα περιοδεύσουν σε 53 πόλεις των ΗΠΑ ξεκινώντας από το Cincinnati και η τελευταία συναυλία θα δοθεί στις 18 Ιουνίου, στο Detroit.

Οι «New Kids on the Block»  δηλώνουν ενθουσιασμένοι με αυτό το γεγονός και όπως μπορείτε να δείτε τα χρόνια έχουν περάσει αλλά εκείνοι αντέχουν ακόμα.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Αρχικά το συγκρότημα ονομάστηκε Nynuk (δηλαδή New Young Non Ugly Kids) και τα παιδιά υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Columbia Records. Η εταιρεία όμως απαίτησε να αλλάξουν το όνομα του γκρουπ.

Έτσι λοιπόν έγιναν οι New Kids On The Block. Μετά από μια όχι και τόσο επιτυχημένη αρχή, οι New Kids ηχογράφησαν το "Hangin' Tough". Το πρώτο single του δίσκου, που κυκλοφόρησε το 1988 ονομαζόταν "Please Don't Go Girl" και ήταν η μπαλάντα που τους έκανε γνωστούς.

Το γκρουπ ξεκίνησε να ανοίγει τις συναυλίες της τραγουδίστριας Τίφανυ και σύντομα οι NKOTB έγιναν διάσημοι σε όλη την Αμερική. Το επόμενο single τους, "(You've Got It) The Right Stuff" έγινε Top-5 και το MTV πρόβαλε πολύ συχνά το video-clip του. Μετά ακολούθησαν τα Νο1 "Ι'll Be Loving You(Forever)" και το "Hangin' Tough" και πλέον οι New Kids είχαν γίνει το πρώτο όνομα. Άρχισε να δημιουργείται υστερία γύρω από το όνομά τους και ο δίσκος τους έγινε 8 φορές πλατινένιος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top