Lindsay Lohan: Οι 719 τη «μάγεψαν» - Η νυχτερινή έξοδος στην Αθήνα

«Ξετρέλανε» και την Αμερικανίδα celebrity η εμφάνιση του συγκροτήματος

Στο ρυθμό των 719 αφέθηκε ακόμα και η Lindsay Lohan, που διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εμφανίζεται το συγκρότημα, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Με το πιο πρόσφατο hit τους, το «Μαζί Σου Χορεύω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και αγαπημένα τραγούδια, οι 719 κλέβουν τις εντυπώσεις επί σκηνής και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα celebrity, η οποία δημοσίευσε βίντεο με την εμφάνισή τους στον λογαριασμό της στο Instagram, που αριθμεί περισσότερους από 6 εκατομμύρια followers.

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο, ο «εκρηκτικός» performer του γκρουπ, Χρήστος Ζωτιάδης, έγραψε στη λεζάντα: «συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος ... Το να βλέπεις τον εαυτό σου, όμως, στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η @lindsaylohan είναι κάτι που ούτε μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, ούτε γίνεται κάθε μέρα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος... Ένα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια... Για ένα και μόνο λόγο... για την αναγνώριση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια! Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαίνει σπάνια στα ελληνικά δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά την δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ! 719! So... Can you Feel our energy??? Thank you so much Lindsay! Ιt was an honor!!!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top