Σήμερα παντρεύεται ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Ντόντα!

Σε βαθιά κατάθλιψη η χρυσή κληρονόμος

«Τρίτο στεφάνι»  για τον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου, Αθηνάς Ωνάση.

Ο άστατος Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο  παντρεύεται σήμερα την αγαπημένη του ξανθιά τηλεπερσόνα Ντενίζ Σεβέρο σε πολυτελέστατο θέρετρο στην Πορτογαλία.  

Τα τραπέζια έχουν στολιστεί με φρέσκα λουλούδια και πανάκριβες δαντέλες. Αυτή είναι  η επιθυμία της μέλλουσας νύφης Ντενίζ Σεβέρο. Ο Ντόντα ικανοποιεί κάθε της επιθυμία με τα 9. 500.000 ευρώ που έβγαλε από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση.

Της ετοιμάζει  έναν παραμυθένιο γάμο στον παράδεισο της Ιβηρικής χερσονήσου. Θέλει να ξεπεράσει σε αίγλη τον γάμου του με τη χρυσή κληρονόμο τον Δεκέμβριο του 2005  Τότε είχαν ανοίξει περισσότερα από χίλια μπουκάλια εκλεκτής σαμπάνιας. Αυτή τη φορά οι καλεσμένοι του θα ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς ουρανίσκους τους με το γλυκό κρασί του Ντούρο, το περίφημο πόρτο.

ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΤΑ

Ο γάμος του  Ντόνα έχει στοιχίσει στην  Αθηνά Ωνάση. Με δυσκολία χαμογελά πια. Έχει γίνει η σκιά του εαυτού της όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τους πρόσφατους ιππικούς αγώνες στη Ρώμη.

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΩΝΑΣΗΔΩΝ

Η ζωή  δεν είναι τόσο γενναιόδωρη μαζί της . Κολυμπάει στα πλούτη, αλλά  «πνίγεται» στην προσωπική της ζωή . Την ακολουθεί η κατάρα των Ωνάσηδων.  Από  μικρή ζει την απώλεια της μητέρας της.  

Έχει γίνει ατσάλινη καθώς φοβάται πώς όλοι την προσεγγίζουν για την αμύθητη περιουσία της , ακόμη και ο ίδιος της ο πατέρας, Τιερί Ρουσέλ.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΩΝΑΣΗ

Σήμερα,  οι φήμες θέλουν να προσπαθεί να φτιάξει μία νέα ζωή στο πλευρό του πάμπλουτου Ιταλού αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι.Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι διατηρούν «μόνο μια όμορφη φιλία», καθώς εκείνος είναι παντρεμένος με άλλη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top